Νέο θαλάσσιο ατύχημα στην περιοχή του Lady's Mile - Στο νοσοκομείο τραυματίες, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά

Νέο θαλάσσιο ατύχημα στην περιοχή του Lady's Mile - Στο νοσοκομείο τραυματίες, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά

Συνολικά έξι άτομα τραυματίστηκαν σε ατύχημα στη θαλάσσια περιοχή του Λέιντις Μάιλ στη Λεμεσό, που σημειώθηκε το απόγευμα. Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται και τρία παιδιά.   

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Βρετανικών Bάσεων, στη δικαιοδοσία της οποίας βρίσκεται η περιοχή, το ατύχημα συνέβη όταν συρόμενη από ταχύπλοο φουσκωτή μπανάνα στην οποία επέβαιναν οκτώ άτομα, συγκρούστηκε με ποδήλατο θαλάσσης, στο οποίο επέβαιναν ενήλικες και παιδιά.

Από τη σύγκρουση των δύο θαλάσσιων σκαφών, έξι άτομα εκ των οποίων τρία παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. 

Σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, η οποία διερευνά το ατύχημα, οι τραυματισμοί εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται σοβαροί.  Τα οκτώ  άτομα που επέβαιναν στη βάρκα – μπανάνα δεν τραυματίστηκαν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE