ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιεπίσκοπος: «Η Τουρκία έχει καλά σχεδιασμένο τι επιδιώκει στην Κύπρο»

Αρχιεπίσκοπος: «Η Τουρκία έχει καλά σχεδιασμένο τι επιδιώκει στην Κύπρο»

Η Τουρκία έχει καλά σχεδιασμένο τι επιδιώκει στην Κύπρο, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος, τονίζοντας πως η ελληνοκυπριακή πλευρά οφείλει να αντισταθεί σε λύσεις που καταστρατηγούν τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού.

Πρόσθεσε ότι, με συνεχείς υποχωρήσεις από ελληνοκυπριακής πλευράς, δίδεται το τέλειο άλλοθι στους ξένους να μην πιέζουν εκείνους που ευθύνονται για την τραγωδία του τόπου.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Άγκυρα θα υποχωρήσει, εάν της ασκηθούν πιέσεις από εκείνους που έχουν τη δύναμη να το πράξουν.

Για το θέμα των αγνοουμένων, ο Κύπρου Γεώργιος σημείωσε ότι η τουρκική πλευρά δεν ωφελείται σε κάτι, εάν επιμένει στη μετακίνηση λειψάνων αγνοουμένων. "Τουλάχιστον", είπε, "ας σκεφτούν τους συνανθρώπους τους που αγωνιούν για την τύχη των δικών τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος απηύθυνε έκκληση προς όσους γνωρίζουν, να αποκαλύψουν χώρους όπου υπάρχουν οστά αγνοουμένων, υποδεικνύοντας πως "το παρελθόν δεν μπορεί πια να επηρεάζει το μέλλον".

Πηγή: ΡΙΚ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top