Γερμανική αμυντική βιομηχανία σκοπεύει να παραδώσει στην Ουκρανία προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Γερμανική αμυντική βιομηχανία σκοπεύει να παραδώσει στην Ουκρανία προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Ετοιμη να παραδώσει στην Ουκρανία μη επανδρωμένα αεροσκάφη Luna νέας γενιάς μέχρι το τέλος του έτους φαίνεται πως είναι η γερμανική αμυντική βιομηχανία Rheinmetall, σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Bild.

Η Ουκρανία επιδιώκει απεγνωσμένα να ενισχύσει το οπλοστάσιό της με drones, πυρομαχικά και άρματα μάχης, καθώς έχει εξαπολύσει αντεπίθεση για να εκδιώξει τους Ρώσους εισβολείς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το «πακέτο των drones» αποτελείται από έναν επίγειο σταθμό ελέγχου με αδιευκρίνιστο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, πλατφόρμα εκτόξευσης και στρατιωτικά φορτηγά. Η Bild υπογραμμίζει ότι θα χρησιμεύσουν ως σύστημα αναγνώρισης, δημιουργίας δικτύου LTE και ηλεκτρονικού πολέμου.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπογραμμίζει πως η Rheinmetall δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες της Bild am Sonntag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE