LIKE ONLINE

Έντρομοι οι Έλληνες γονείς: Πατατάκια με γεύση «ανδρικού μορίου» και «αιδοίου» κάνουν θραύση στις νεαρές ηλικίες

Έντρομοι οι Έλληνες γονείς: Πατατάκια με γεύση «ανδρικού μορίου» και «αιδοίου» κάνουν θραύση στις νεαρές ηλικίες

Πατατάκια με γεύση «αιδοίου» και «ανδρικού μορίου» έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους Έλληνες γονείς, καθώς τα αντισυμβατικά αυτά σνακ φαίνεται να κερδίζουν δημοτικότητα μεταξύ των παιδιών του δημοτικού και οι γονείς τους δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Τα τσιπς, παράγονται από ελληνική εταιρεία και διατίθενται αποκλειστικά για ενήλικες. Παρ' όλα αυτά, έχουν μετατραπεί σε κάτι σαν απαραίτητο σνακ στους κύκλους των παιδιών του δημοτικού σχολείου.

Ουσιαστικά, αυτά τα πατατάκια είναι σαν όλα τα άλλα πατατάκια, αλλά με μερικές διαφορές. Πρώτον, η τιμή τους, που ορίζεται στα 5,5 ευρώ. Δεύτερον, τα πατατάκια διαθέτουν αντισυμβατικές γεύσεις. Ο διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης με έδρα τα Χανιά που τα διακινεί ισχυρίζεται ότι «μοιάζουν με τα κλασικά πατατάκια, αλλά έχουν μια παράξενα μοναδική γεύση και άρωμα» Ωστόσο, άτομα που τα έχουν δοκιμάσει επιβεβαιώνουν ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν τέτοιες γεύσεις.

Παρά τη σαφή δήλωση της εταιρείας ότι τα τσιπς αυτά προορίζονται αποκλειστικά για ενήλικες, παιδιά τα παραγγέλνουν online, προφανώς για διασκέδαση μεταξύ των συνομηλίκων τους ή ίσως για να προκαλέσουν τους γονείς τους. Η δημιουργία αυτού του προϊόντος φέρεται να εμπνεύστηκε από μια μελέτη που υποδεικνύει ότι «οι Millennials κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από ό,τι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία».

Οι αναφορές αναφέρουν ότι τα τσιπς, που προορίζονται για «γενναίους και ελεύθερους ανθρώπους», έχουν βρει το δρόμο τους στα ράφια των καταστημάτων ψιλικών εκτός από τους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης.

Τα σνακ αυτά έχουν γίνει δημοφιλή στα ελληνόπουλα, αποτελώντας πρόκληση για τους γονείς που πρέπει όχι μόνο να περιηγηθούν στον ψηφιακό κόσμο αλλά και να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες που σχετίζονται με το φαγητό. Η συσκευασία αναφέρει σαφώς ότι το προϊόν προορίζεται για καταναλωτές ηλικίας 18 ετών και άνω, αλλά οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί για την επισήμανση τροφίμων δεν περιλαμβάνουν ηλικιακές κατηγοριοποιήσεις για τα τρόφιμα (εκτός από τις παιδικές τροφές). Αυτό σημαίνει ότι ούτε τα περίπτερα ούτε οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι εάν πωλούν αυτά τα σνακ σε ανηλίκους. Κατά συνέπεια, αυτή η επισήμανση είναι παραπλανητική, παράνομη και φαίνεται να ενθαρρύνει τις πωλήσεις σε ανήλικα άτομα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top