ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάλλει την κινητοποίησή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσιας - Ανησυχία για το υψηλό κόστος άρδευσης

Αναβάλλει την κινητοποίησή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσιας - Ανησυχία για το υψηλό κόστος άρδευσης

Την αναβολή της κινητοποίησης που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας, καθώς ο Υπουργός Γεωργίας ανέλαβε πρωτοβουλία εξεύρεσης λύσης για το ζήτημα του ψηλού κόστους άρδευσης που, όπως αναφέρει η Επιτροπή, έχει γίνει αβάσταχτο.

"Ενόψει της πρωτοβουλίας του Υπουργού Γεωργίας και μη θέλοντας να ταλαιπωρήσουμε τους συμπολίτες μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναβάλλουμε για την 1η Οκτωβρίου την εκδήλωση διαμαρτυρίας που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, 20 Αυγούστου, για αποκοπή δρόμων. Ευελπιστούμε να ανασταλεί οριστικά η διαμαρτυρία με προϋπόθεση την άρση των αδικιών σε βάρος των αγροτών μας, μέσω της ικανοποίησης των αιτημάτων μας", αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Επιπλέον, αναφέρει ότι έχει εξασφαλιστεί η έγκριση του ειδικού σχεδίου ενίσχυσης των γεωργών που αρδεύουν τεμάχια γης που υπάγονται στη δυτική Λευκωσία εκτός κυβερνητικων υδατικών έργων ως αντιστάθμισμα στο υψηλό κόστος νερού.

"Ταυτόχρονα, όμως, ζητούμε ισότητα και δικαιοσύνη για όλους τους αγρότες και προωθούμε την ιδέα να εισαχθεί ειδική τιμολόγηση για την ηλεκτρική ενέργεια στη δυτική Λευκωσία", σημειώνει η Επιτροπή.

Καλώντας όλους τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθειά τους και να δείξουν αλληλεγγύη στον αγροτικό κόσμο, η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει ότι συνεχίζουν να αγωνίζονται "για καλύτερες ευκαιρίες για τους αγρότες μας και για να αντιμετωπιστεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός που αντιμετωπίζουμε στον τομέα της γεωργίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top