Πολυδύναμο Λευκωσίας: Ανακοίνωσε δέκα δωρέαν διαθέσιμες θέσεις παιδιών 5-8 ετών

Πολυδύναμο Λευκωσίας: Ανακοίνωσε δέκα δωρέαν διαθέσιμες θέσεις παιδιών 5-8 ετών

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοίνωσε δέκα (10) διαθέσιμες θέσεις, παιδιών ηλικίας 5 έως 8 ετών, για τη σχολική περίοδο με δωρέαν συμμετοχή στο Έργο: Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο», κτήριο «Γεωργία Πολυβίου».

Το Πολυδύναμο εξηγεί ότι η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρέαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, προσθέτοντας ότι από τη νέα χρονιά 2024, ενδέχεται να υπάρξουν χαμηλές χρεώσεις για τις οποίες θα προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι ημέρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Σάββατο με ωράρια λειτουργίας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 13:30 - 15:00 ή 13:30 – 18:00 ή 13:30- 20:00.̽ και Σάββατα 07:00 -14:30.

Το Πολυδύναμο σημειώνει ότι δυνατότητα επιλογής του ωραρίου μέχρι τις 20:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, και τα Σάββατα 7:00 – 14:30, ισχύει μόνο για παιδιά, των οποίων οι γονείς αποδεδειγμένα εργάζονται (προσκόμιση βεβαίωσης από τον εργοδότη).

Προσθέτει πως σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημέρα/ώρα εγγραφής και το Ακαθάριστο Οικογενειακό Εισόδημα, νοουμένου ότι οι ωφελούμενοι εμπίπτουν στις ομάδες προτεραιότητας/στόχου βάσει των Κανονισμών Λειτουργίας του Προγράμματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ ψάχνει σε δύο μαχαίρια το DNA του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.