ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυδύναμο Λευκωσίας: Ανακοίνωσε δέκα δωρέαν διαθέσιμες θέσεις παιδιών 5-8 ετών

Πολυδύναμο Λευκωσίας: Ανακοίνωσε δέκα δωρέαν διαθέσιμες θέσεις παιδιών 5-8 ετών

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοίνωσε δέκα (10) διαθέσιμες θέσεις, παιδιών ηλικίας 5 έως 8 ετών, για τη σχολική περίοδο με δωρέαν συμμετοχή στο Έργο: Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο», κτήριο «Γεωργία Πολυβίου».

Το Πολυδύναμο εξηγεί ότι η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρέαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, προσθέτοντας ότι από τη νέα χρονιά 2024, ενδέχεται να υπάρξουν χαμηλές χρεώσεις για τις οποίες θα προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι ημέρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Σάββατο με ωράρια λειτουργίας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 13:30 - 15:00 ή 13:30 – 18:00 ή 13:30- 20:00.̽ και Σάββατα 07:00 -14:30.

Το Πολυδύναμο σημειώνει ότι δυνατότητα επιλογής του ωραρίου μέχρι τις 20:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, και τα Σάββατα 7:00 – 14:30, ισχύει μόνο για παιδιά, των οποίων οι γονείς αποδεδειγμένα εργάζονται (προσκόμιση βεβαίωσης από τον εργοδότη).

Προσθέτει πως σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημέρα/ώρα εγγραφής και το Ακαθάριστο Οικογενειακό Εισόδημα, νοουμένου ότι οι ωφελούμενοι εμπίπτουν στις ομάδες προτεραιότητας/στόχου βάσει των Κανονισμών Λειτουργίας του Προγράμματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ ψάχνει σε δύο μαχαίρια το DNA του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top