Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Η ηθοποιός και ο ράπερ μπορεί να μην έχουν ξεκαθαρίσει δημόσια τι συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό.
Ωστόσο, οι ίδιοι προτιμούν να μη μιλούν για ό,τι τους συνδέει και να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Στα social media μοιράζονται μονάχα ό,τι θέλουν εκείνοι, συνήθως σε παιχνιδιάρικη διάθεση, με πολλούς να μπερδεύονται για το αν είναι φίλοι ή ζευγάρι.
Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού ανάρτησε ένα βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει με το μαγιό της στον φακό του ράπερ.
Ωστόσο, εκείνος αντί να τη φωτογραφίσει, τη βγάζει βίντεο, ενώ δεν διστάζει να βουτήξει στην πισίνα ακριβώς δίπλα της, κάνοντάς τη μούσκεμα.
Εκείνη ακούγεται τότε να λέει γελώντας: «Είναι τρελό το παιδί, δεν είναι στα καλά του».
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Συνταξιούχοι δύο ταχυτήτων - Απόκλιση σχεδόν 2.500 ευρώ μεταξύ κατώτατης και ανώτατης σύνταξης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις