Μεγάλη φωτιά στη Φυλή: Εκκένωση προς Άνω Λιόσια - Εγκλωβισμένες μοναχές στη Μονή Κλειστών

Μεγάλη φωτιά στη Φυλή: Εκκένωση προς Άνω Λιόσια - Εγκλωβισμένες μοναχές στη Μονή Κλειστών

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, μετά από την εκδήλωση μεγάλης φωτιάς στους πρόποδες της Πάρνηθας, κοντά στη Μονή Κλειστών.

Ήδη, έχει σταλεί μήνυμα μέσω του «112» για την εκκένωση της Φυλής, με κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια.

Ανησυχία υπάρχει για τις μοναχές που βρίσκονται στη Μονή Κλειστών, καθώς η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα οι φλόγες να περικυκλώσουν το μοναστήρι. Η πυροσβεστική προσπαθεί να ανοίξει δρόμο για να απεγκλωβίσει τις μοναχές που βρίσκονται στη Μονή.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αυξήθηκαν, καθώς στο σημείο επιχειρούν 23 οχήματα με 56 πυροσβέστες, ενώ από αέρος επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11:56 σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου «Κλειστών». Η φωτιά βρίσκεται σε χαμηλή βλάστηση αλλά σε δύσβατο σημείο, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE