Θρίλερ στη Μόσχα: Σύγκρουση ιδιωτικού τζετ με 10 νεκρούς - Στη λίστα των επιβατών ο αρχηγός της Wagner σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ - Βίντεο

Θρίλερ στη Μόσχα: Σύγκρουση ιδιωτικού τζετ με 10 νεκρούς - Στη λίστα των επιβατών ο αρχηγός της Wagner σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ - Βίντεο

Σε θρίλερ εξελίσσεται αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μόσχα το απόγευμα της Τετάρτης, αφού από την συντριβή του ιδιωτικού τζετ, φέρεται να έχει σκοτωθεί ο αρχηγός της Wagner, Γεβγένι Πριγκόζιν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Tass, ο αρχηγός της μισθοφορικής ομάδας, βρισκόταν στην λίστα των επιβατών, δίχως ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί αν ο ίδιος είχε όντως επιβιβαστεί. Την είδηση μεταδίδουν ολοένα και περισσότερα διεθνή πρακτορεία.

Το BBC συγκεκριμένα, δημοσιεύει πως ο Πριγκόζιν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες και κατ' επέκταση είναι νεκρός.

Νωρίτερα, το κανάλι Grey Zone του Telegram που συνδέεται με τη Wagner ανέφερε ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από την αεράμυνα στην περιοχή Τβερ, βόρεια της Μόσχας.

Υπενθυμίζεται πως προ εβδομάδων ο Πριγκόζιν ηγήθηκε μιας αποτυχημένης ανταρσίας κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων τον Ιούνιο.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE