Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης στην Πάρνηθα με την Κυπριακή αποστολή στην μάχη - Δείτε εικόνες

Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης στην Πάρνηθα με την Κυπριακή αποστολή στην μάχη - Δείτε εικόνες

Η Κυπριακή αποστολή επιχειρούσε μέχρι αργά το βράδυ και συνεχίζει και σήμερα την υποστήριξη της στις Πυροσβεστικές δυνάμεις της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η αποστολή έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Από νωρίς το πρωί η πρώτη ομάδα κατευθύνεται στον χώρο των επιχειρήσεων σε περιοχή της Πάρνηθας όπου θα εργάζεται μέχρι αργά το απόγευμα ενώ η δεύτερη ομάδα μετά το μεσημέρι θα κατευθυνθεί επίσης στην περιοχή της Πάρνηθας όπου θα εργάζεται μέχρι αργά το βράδυ.

Χθες εργάζονταν συγκροτημένα με ομάδες και μηχανοκίνητο εξοπλισμό από το Ελληνικό και Σλοβάκικο Πυροσβεστικό Σώμα. Αφού γίνονταν ρίψεις και τελικές κατασβέσεις από τα εναέρια μέσα τότε τα πεζοπόρα τμήματα δημιουργούσαν εγκαταστάσεις με σωλήνες νερού από τα πυροσβ οχήματα και προχωρούσαν με τελικές κατασβέσεις και οριοθετήσεις.

Ο Υπεύθυνος της αποστολής Διευθυντής (Εκ&Υ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Χριστόφορος Στυλιανού συντονίζει την όλη επιχείρηση σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος

Ανάφερε ότι οι επιχείρησεις καταστολής είναι πολύ δύσκολες κυρίως λόγω των άσχημων περιβαλλοντικών συνθηκών της πυκνότητας της δασικής βλάστησης αλλά και τη δυσβατότητα των εδαφών στην περιοχή. Όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE