Μαρίνα Αγίας Νάπας: Έτοιμος να παραδοθεί ο μοναδικός περιστρεφόμενος πύργος της Κύπρου – Πόσα διαμερίσματα έχουν ήδη πουληθεί

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Έτοιμος να παραδοθεί ο μοναδικός περιστρεφόμενος πύργος της Κύπρου – Πόσα διαμερίσματα έχουν ήδη πουληθεί

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον επιβλητικό περιστρεφόμενο Ανατολικό Πύργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας και αναμένεται να παραδοθεί το προσεχές φθινόπωρο.

Το κτίριο, που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο στο νησί αλλά και σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, έχει ύψος πάνω από 110 μέτρα και αποτελείται από 26 ορόφους και 95 διαμερίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ήδη έχει πωληθεί το 90% των διαμερισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία τους αρχίζει από 850,000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Πέραν από διαμερίσματα, ο Πύργος, περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - χώρο υποδοχής, πισίνα με μπαρ, σπα, ενδεδειγμένους χώρους στάθμευσης, υπηρεσίες concierge, πλήρη διαχείριση των εγκαταστάσεων, τρεις ανελκυστήρες, ασφαλή είσοδο 24/7, καθώς και υπηρεσίες καθαριότητας και συντήρησης. Παράλληλα, βρίσκεται δίπλα στα εμπορικά καταστήματα, τη μαρίνα και το κέντρο εκδηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τα σχέδια για τον Δυτικό Πύργο

Δίδυμος πύργος αναμένεται να ανεγερθεί και στα δυτικά της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με πηγές της σελίδας μας, σχεδιάζεται προσεκτικά η επανέναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Δυτικού Πύργου, με 25 ορόφους και 125 διαμερίσματα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα θεμέλια και οι εργασίες για την ανέγερση του πρόκειται να επανεκκινήσουν το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE