Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Έγινε χρήση δακρυγόνων

Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Έγινε χρήση δακρυγόνων

Νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, στη Χλώρακα.

Λίγη ώρα αφού αντιπροσωπεία Σύρων μεταναστών που διαμένουν στη Χλώρακα συναντήθηκαν με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, τον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου, μεγάλες συμπλοκές ξέσπασαν ξανά στην περιοχή.

Η Αστυνομία φαίνεται να απάντησε με χρήση δακρυγόνων, ενώ η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη.

* Φωτογραφία αρχείου

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Ξεκάθαρες οδηγίες σε Αρχηγό Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Χλώρακα - «Η βία δεν βοηθά στη γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού»

Φθινόπωρο... μυρίζει ο Αύγουστος: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο

Χλώρακα: Ικανοποιημένοι οι Σύροι από την συνάντηση με Υπ. Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.