Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Έγινε χρήση δακρυγόνων

Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Έγινε χρήση δακρυγόνων

Νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, στη Χλώρακα.

Λίγη ώρα αφού αντιπροσωπεία Σύρων μεταναστών που διαμένουν στη Χλώρακα συναντήθηκαν με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, τον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου, μεγάλες συμπλοκές ξέσπασαν ξανά στην περιοχή.

Η Αστυνομία φαίνεται να απάντησε με χρήση δακρυγόνων, ενώ η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη.

* Φωτογραφία αρχείου

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Ξεκάθαρες οδηγίες σε Αρχηγό Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Χλώρακα - «Η βία δεν βοηθά στη γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού»

Φθινόπωρο... μυρίζει ο Αύγουστος: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο

Χλώρακα: Ικανοποιημένοι οι Σύροι από την συνάντηση με Υπ. Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE