Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Έγινε χρήση δακρυγόνων

Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Έγινε χρήση δακρυγόνων

Νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, στη Χλώρακα.

Λίγη ώρα αφού αντιπροσωπεία Σύρων μεταναστών που διαμένουν στη Χλώρακα συναντήθηκαν με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, τον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου, μεγάλες συμπλοκές ξέσπασαν ξανά στην περιοχή.

Η Αστυνομία φαίνεται να απάντησε με χρήση δακρυγόνων, ενώ η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη.

* Φωτογραφία αρχείου

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Ξεκάθαρες οδηγίες σε Αρχηγό Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Χλώρακα - «Η βία δεν βοηθά στη γρήγορη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού»

Φθινόπωρο... μυρίζει ο Αύγουστος: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Δείτε βίντεο

Χλώρακα: Ικανοποιημένοι οι Σύροι από την συνάντηση με Υπ. Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE