Τρελό ματς με 10 γκολ, αποδοκιμασίες για το «Χ» (Bίντεο)

Τρελό ματς με 10 γκολ, αποδοκιμασίες για το «Χ» (Bίντεο)

ΑΕΚ και Εθνικός σε ένα... τρελό ματς συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 5-5 για την 2η αγωνιστική. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ για τις νέες απώλειες.

Με ένα... φεστιβάλ γκολ ΑΕΚ και Εθνικός σημείωσαν συνολικά 8 γκολ στο α' ημίχρονο προσφέροντας γκολ και θέαμα. Οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν σε κακό φεγγάρι σε αντίθεση με τους επιθετικούς που έκαναν... πάρτι. Χατ-τρικ σημείωσαν οι Φραν Σολ και Μάριος Ηλία στο πρώτο μέρους του αγώνα στην ΑΕΚ Αρένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE