Τρελό ματς με 10 γκολ, αποδοκιμασίες για το «Χ» (Bίντεο)

Τρελό ματς με 10 γκολ, αποδοκιμασίες για το «Χ» (Bίντεο)

ΑΕΚ και Εθνικός σε ένα... τρελό ματς συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 5-5 για την 2η αγωνιστική. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ για τις νέες απώλειες.

Με ένα... φεστιβάλ γκολ ΑΕΚ και Εθνικός σημείωσαν συνολικά 8 γκολ στο α' ημίχρονο προσφέροντας γκολ και θέαμα. Οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν σε κακό φεγγάρι σε αντίθεση με τους επιθετικούς που έκαναν... πάρτι. Χατ-τρικ σημείωσαν οι Φραν Σολ και Μάριος Ηλία στο πρώτο μέρους του αγώνα στην ΑΕΚ Αρένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.