Απολαυστικό βίντεο Νικήτα με καλεσμένο: «Έλα μ’ ακούς;…δεν με έβρισκε γιατί ήμουν μέσα στη θάλασσα»

Απολαυστικό βίντεο Νικήτα με καλεσμένο: «Έλα μ’ ακούς;…δεν με έβρισκε γιατί ήμουν μέσα στη θάλασσα»

Με το δεξί…ξεκίνησε ο Νικήτας Κυριακού τη νέα τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι»,  αφού και πάλι δεν λείπουν τα ευτράπελα αλλά και οι ατάκες του, που κάνουν τόσο τον ίδιο όσο και τους καλεσμένους του να γελάνε.

Καλεσμένος ήταν ο Κοινοτάρχης Κελιών, Παναγιώτης Ελευθερίου τον οποίο είπε…με άλλο όνομα.

Δεν έφτανε όμως αυτό, κάτι γινόταν με τη γραμμή, αφού κατά διαστήματα ο Κοινοτάρχης έλεγε: «Έλα μ’ ακούς;»

Στη συνέχεια ακολούθησε ο πιο κάτω ξεκαρδιστικός διάλογος: 

«Ο Έπαρχος δεν ήρθε στα Κελιά σήμερα; Μήπως σας έψαχνε και δεν σας έβρισκε; επειδή και εμείς σας ψάχναμε και δεν σας βρίσκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας στον καλεσμένο.

«Δεν με έβρισκε γιατί ήμουν μέσα στη θάλασσα», απάντησε ο Κοινοτάρχης.

«Καλό το νερό;»

«Απίθανο α. Καλύτερο και από τον 15αυγουστο. Είναι το κάτι άλλο»

Δείτε το απόσπασμα:  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE