Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Παιδί 3 ετών πνίγηκε από σταφύλι

Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα: Παιδί 3 ετών πνίγηκε από σταφύλι

Στο πένθος βυθίστηκε το νησί της Τήνου, καθώς ένα 3χρονο παιδάκι πέθανε από πνιγμό το πρωί της Τρίτης.

Ο πνιγμός προήλθε πιθανότατα από σταφύλι, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, καθώς κατά τις πρώτες βοήθειες αστυνομικών, το παιδί έβγαλε τουλάχιστον 2 ρώγες από το στόμα του.

Όταν ωστόσο έφτασε με περιπολικό της αστυνομίας στο Κέντρο Υγείας Τήνου, ήταν ήδη αργά και το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE