Βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου - Εκτεταμένες ζημιές

Βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου - Εκτεταμένες ζημιές

Θύμα βομβιστικής επίθεσης ο διαιτητής, Κυριάκος Αθανασίου.

Έκρηξη βόμβας σε όχημα του 28χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Άγιου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για το συμβάν 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα ιδιοκτησίας του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου και εκφράζει την συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το συμβάν, αφού, τέτοιες ενέργειες, πλήττουν στην ολότητα τους το οικοδόμημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της Κυπριακής Διαιτησίας.

Ευελπιστούμε πως, μέσα από τις ενέργειες και έρευνες στις οποίες θα προβεί η αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE