ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμορφη κίνηση από το Δήμο Αγλαντζιάς: «Κανένα παιδάκι χωρίς σχολική τσάντα την πρώτη μέρα» - Όσα δήλωσε ο Δήμαρχος στο «Τ»

Όμορφη κίνηση από το Δήμο Αγλαντζιάς: «Κανένα παιδάκι χωρίς σχολική τσάντα την πρώτη μέρα» - Όσα δήλωσε ο Δήμαρχος στο «Τ»

Μια όμορφη δράση-κίνηση πραγματοποιείται από τον Δήμο Αγλαντζιας, για ακόμα μια χρονιά ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς σχολική τσάντα.

Η εκστρατεία ξεκίνησε από τις 29 Αυγούστου και λήγει την Παρασκευή 1/9. Μέσω της εκστρατείας γίνεται συλλογή από τσάντες, κασετίνες και γραφική ύλη στο σημείο περισυλλογής που είναι ο Ιερός Ναός Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με το Δήμαρχο Αγλαντζιάς, Ανδρέα Κωνσταντίνου ο οποίος αναφέρθηκε σε παράταση της εκστρατείας σε ένα επιπρόσθετο σημείο μέσα στο Mall Λευκωσίας, όπου θα υπάρχουν συγκεκριμένα καλάθια για την συλλογή.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, υπάρχουν καταγεγραμμένες γύρω στις 40-50 οικογένειες, οι οποίες έχουν πραγματική ανάγκη και καλύπτουν παιδιά από το επίπεδο νηπιαγωγείου μέχρι και Λυκείου.
«Έχουμε άψογη συνεργασία με τις τοπικές εκκλησίες και γίνεται η συλλογή πάντα από την Εκκλησία του Απ.Ανδρέα».

«Είναι ένας θεσμός που τρέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά και ο σκοπός του είναι να συνεχιστεί μέχρι ότου υπάρχουν ανάγκες. Κανένα παιδάκι δεν πρέπει να πάει πρώτη μέρα χωρίς σχολικά. Θα κάνει ο Δήμος ότι χρειαστεί για να μην πάει κανένα παιδάκι την πρώτη μέρα χωρίς τσάντα».

Κάθε χρόνο στη λίστα προστίθενται νέες οικογένειες, καθώς όλο και περισσότερες οικογένειες βρίσκονται σε ανάγκη. Ο κ.Κωνσταντίνου μέσα από την επικοινωνία με το ThemaOnline θέλησε να αφήσει το μήνυμα ότι «Η περσινή τσάντα του παιδιού σου θα χαρίσει χαμόγελα σε ένα άλλο παιδάκι».

Επιπρόσθετα κάλεσε οικογένειες οι οποίες βρίσκονται σε ανάγκη και δεν έχουν καλυφθεί να επικοινωνήσουν με το Δήμο, ο οποίος θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top