LIKE ONLINE

Πώς είναι να ζεις σε σε 5 τετραγωνικά: Το διαμέρισμα των 400 ευρώ στη Σεούλ που έγινε viral - Δείτε βίντεο

Πώς είναι να ζεις σε σε 5 τετραγωνικά: Το διαμέρισμα των 400 ευρώ στη Σεούλ που έγινε viral - Δείτε βίντεο

Η ανεύρεση σπιτιού είναι εξαιρετικά δύσκολη το τελευταίο διάστημα. Ειδικά αυτή την περίοδο, κατά την οποία χιλιάδες φοιτητές ψάχνουν ένα διαμέρισμα σε κάποια μεγάλη πόλη, προκειμένου να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο, οι καλές περιπτώσεις είναι ελάχιστες.

Βλέπουμε συχνά όλο και μικρότερα σπίτια να νοικιάζονται για αρκετά μεγάλα ποσά, κάτι που στο παρελθόν συνέβαινε μόνο στο εξωτερικό. Για παράδειγμα στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι είναι αρκετά συνηθισμένο να μένει κάποιος σε λίγα τετραγωνικά. Όμως, την περσινή σεζόν το είδαμε και στο Παγκράτι, με ένα σπίτι μόλις 11 τετραγωνικών.

Αυτή τη φορά σε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral, είδαμε το - ίσως - μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου, το οποίο είναι μόλις 5 τετραγωνικά μέτρα! Βρίσκεται στη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας και νοικιάζεται για 400 ευρώ τον μήνα.

Το συγκεκριμένο δωμάτιο - γιατί διαμέρισμα δύσκολα το λες - βρίσκεται σε ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, ενώ το μπάνιο του είναι κοινόχρηστο. Επίσης, δεν διαθέτει κουζίνα, καθώς κι αυτή βρίσκεται σε κάποιο κοινόχρηστο χώρο, στον οποίο οι ένοικοι μπορούν να πάνε και να μαγειρέψουν το φαγητό τους.

Αν λάβουμε υπόψη την τιμή του, η οποία είναι αρκετά υψηλή για 5 μόλις τετραγωνικά, τότε το δωμάτιο αυτό λογικά βρίσκεται σε κάποιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας. Πάντως το συγκεκριμένο βίντεο ξεπέρασε γρήγορα το ένα εκατομμύριο προβολές, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν έντονα το ποσό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης του για να το νοικιάσει.

Εσύ θα μπορούσες να μείνεις σε έναν τόσο μικρό χώρο;

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top