ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό τριήμερη κράτηση ο 27χρονος για την απαγωγή του Ε/κ εθνοφρουρού στην Πάφο

Υπό τριήμερη κράτηση ο 27χρονος για την απαγωγή του Ε/κ εθνοφρουρού στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου για την υπόθεση απαγωγής ενθοφρουρού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απαγωγής που αυτεπάγγελτα διερευνά η Αστυνομία, οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 27χρονος είναι αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αρπαγής/απαγωγής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, άδικης απόκρυψης/περιορισμού αρπαγέντος προσώπου, κ.ά

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία στην Πάφο ερευνά υπόθεση απαγωγής που φέρεται να συνέβη στα τέλη Αυγούστου, παρά το γεγονός ότι το φερόμενο ως θύμα δεν προέβη σε καταγγελία μετά τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 28 Aυγούστου και περί ώρα 23:00 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι πρόσωπα απήγαγαν άτομο, το οποίο, αφού μετέφεραν σε παραλία της Πάφου, εγκατέλειψαν.

Αμέσως διενεργήθηκαν εξετάσεις από την Αστυνομία, και εντοπίστηκε το φερόμενο ως θύμα. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία εκ μέρους του για το συμβάν αυτό.

Παρά ταυτά η Αστυνομία ένεκα της σοβαρότητας των διαπραχθέντων αδικημάτων σε συνδυασμό με τα πρόσφατα γεγονότα στην επαρχία Πάφου ενήργησε αυτεπάγγελτα στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μέσα στο πλαίσιο των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία για εμπλοκή δύο προσώπων εναντίον των οποίων την Τετάρτη εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη ο 27χρονος .

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top