Επεισόδια στη Λεμεσό: Συνελήφθη ο φερόμενος διοργανωτής της διαμαρτυρίας – Συνεχίζονται οι έρευνες

Επεισόδια στη Λεμεσό: Συνελήφθη ο φερόμενος διοργανωτής της διαμαρτυρίας – Συνεχίζονται οι έρευνες

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 συνολικά προσώπων σχετικά με τα ψεσινά έκτροπα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30 χθες βράδυ συγκεντρώθηκαν σταδιακά στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΟ στη Λεμεσό γύρω στα 500 άτομα, τα οποία στη συνέχεια πορεύτηκαν προς τον χώρο της επίχωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα 12 πρόσωπα. Αριθμός προσώπων είχε προβεί σε κακόβουλες ζημιές σε προθήκες καταστημάτων στον παραλιακό, ενώ τέθηκαν φωτιές σε καλάθους απορριμμάτων. Περαιτέρω συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης. Όλοι οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, πέντε πρόσωπα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα, τα οποία τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Οι εξετάσεις για ταυτοποίηση και σύλληψη κι άλλων συμμετεχόντων συνεχίζονται.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE