Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χρήστο - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χρήστο - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Σε πένθος βυθίστηκε η Κυπριακή κοινωνία μετά την είδηση θανάτου του 19χρονου Χρήστου Σωτηρίου που «έσβησε» σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση τα ξημερώματα.

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο νεαρό θα πούνε συγγενείς και φίλοι την Δευτέρα (04/09).

Συγκεκριμένα, η κηδεία θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 17:30 το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Ανδρόνικου και Αθανασίας στο Τσέρι

Η οικογένεια θα δεχτεί συλλυπητήρια γύρω στις 5.:00 μμ, ενώ θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.