Επεισόδια στη Λεμεσό: Κατάδικος με βραχιολάκι στους συλληφθέντες

Επεισόδια στη Λεμεσό: Κατάδικος με βραχιολάκι στους συλληφθέντες

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τη Λεμεσό στα χθεσινοβραδινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή το μεταναστευτικό και τα όσα εκτυλίχθηκαν πρόσφατα στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται κατάδικος  με βραχιολάκι, που συνεχίζει να εκτίει την ποινή του, με το καθεστώς της ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία, ωστόσο αναμένεται η θέση των κεντρικών φυλακών για το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Επεισόδια στη Λεμεσό: Συνελήφθη ο φερόμενος διοργανωτής της διαμαρτυρίας – Συνεχίζονται οι έρευνες

Να σημειωθεί πως τα 13 πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση προσωποκράτησης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE