Πατριός πνίγει αργά και βασανιστικά σε πισίνα την τρίχρονη κόρη του (Βίντεο)

Πατριός πνίγει αργά και βασανιστικά σε πισίνα την τρίχρονη κόρη του (Βίντεο)

Τουλάχιστον αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εμφανίζει έναν άνδρα να πετά επανειλημμένως σε πισίνα ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο δεν ξέρει κολύμπι.

Το άκρον άωτον του σαδισμού: Ενώ η σύζυγός του κοιμάται στο δωμάτιο ξενοδοχείου, ο Μεξικανός πετά την τρίχρονη θετή του κόρη ξανά και ξανά σε πισίνα.

Το κοριτσάκι που δεν ξέρει κολύμπι, πασχίζει να πάρει ανάσα, παλεύοντας να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού.

Ο άνδρας φαίνεται να αντλεί ευχαρίστηση από την αγωνιώδη προσπάθεια του μωρού να αναπνεύσει.

Το επιστρέφει στη μητέρα του εξαντλημένο και ξέπνοο. Το κοριτσάκι, λίγη ώρα μετά, αφήνει την τελευταία του πνοή.

Ο Μεξικανός έχει ήδη προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE