LIFESTYLE

The Tonight Show with Jimmy Fallon: Το άλλο πρόσωπο της εκπομπής – Πίεση, τοξικότητα και «δωμάτια κλάματος»

The Tonight Show with Jimmy Fallon: Το άλλο πρόσωπο της εκπομπής – Πίεση, τοξικότητα και «δωμάτια κλάματος»

Το The Tonight Show είναι ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό καταγγέλλουν πρώην και νυν εργαζόμενοι της τηλεοπτικής εκπομπής του Jimmy Fallon στο NBC, μιλώντας για την αλλοπρόσαλλη και κυκλοθυμική συμπεριφορά του πασίγνωστου παρουσιαστή που θυμίζει τις αποκαλύψεις για την Ellen Degeneres.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα – κόλαφο του Rolling Stone για τον Jimmy Fallon, το οποίο «ανάγκασε» τον παρουσιαστή του NBC να μιλήσει στη συντακτική ομάδα της εκπομπής και την ομάδα παραγωγής και να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του μέσω Zoom.

«Είναι ντροπιαστικό και αισθάνομαι τόσο άσχημα», δήλωσε ο Τζίμι Φάλον μέσω Zoom στους συνεργάτες του, μόλις το δημοσίευμα άρχισε να κάνει τον γύρο του ίντερνετ. «Συγγνώμη αν σας ντρόπιασα στους συγγενείς και στους φίλους σας. Δεν μπορώ καν να σας εκφράσω πόσο άσχημα αισθάνομαι», τους είπε, σύμφωνα με όσα είπαν δύο συμμετέχοντες στο αμερικανικό περιοδικό.

Το τοξικό περιβάλλον, τα «δωμάτια κλάματος» και οι «good και bad Jimmy days»
Το δημοσίευμα του Rolling Stone ξεκινάει με ένα περιστατικό στα γυρίσματα της εκπομπής The Tonight Show with Jimmy Fallon το 2017 όταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, ο Τζίμι Φάλον φαινόταν… μπερδεμένος, επειδή είχε διαγράψει κάποιες από τις ατάκες που ήθελε να πει, χωρίς ωστόσο να θυμάται ότι ο ίδιος άλλαξε τα λόγια του.

«Δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι μόνος του τα είχε διαγράψει από το χαρτί του. Φαινόταν σαν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα είναι το τέλος της εκπομπής», δηλώνει πρώην εργαζόμενος της εκπομπής στο Rolling Stone.

Αφορμή για τις δηλώσεις του ήταν όσα είπε ο πρώην εργαζόμενος στο περιοδικό σχετικά με τη συμπεριφορά του Τζίμι Φάλον μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μπροστά στις κάμερες, φαίνεται σαν ένας ζεστός και ευγενικός άνθρωπος με κοφτερό μυαλό και έξυπνο χιούμορ, όμως αυτό δεν ίσχυε στα παρασκήνια, όπου ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός και μείωνε τους συναδέλφους του.

«Είναι γνωστό τοις πάσι», δηλώνουν οι πρώην εργαζόμενοι στο Rolling Stone, ότι υπάρχουν «οι καλές μέρες του Τζίμι» όπου ο ίδιος είναι γοητευτικός, δημιουργικός και ευφυής αλλά και «οι κακές μέρες του Τζίμι» όπου τίποτα από αυτά δεν ισχύει…

Οι Rolling Stones παρουσίασαν το νέο τους άλμπουμ στην εκπομπή του

Μια από τις «κακές μέρες του Τζίμι» ήταν σε αυτό το γύρισμα του 2017, όταν δεν ήξερε τα λόγια του – τα είχε αλλάξει ο ίδιος – και προσπαθούσε να πειράξει το κοινό που παρακολουθούσε τις πρόβες ενώ δεν είχε καμία συνοχή σε αυτά που έλεγε.

Κανονικά, ένα λάθος στο γύρισμα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Όχι όμως στο The Tonight Show with Jimmy Fallon, όπου οι πρώην και νυν εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως οι τοξικές συμπεριφορές ξεκινούν από τον ίδιο τον Τζίμι Φάλον και συνεχίζονται από τους αρχισυντάκτες και τους υπεύθυνους παραγωγής.

Περιγράφουν ότι φοβούνταν τις «εκρήξεις θυμού» του Τζίμι Φάλον στα παρασκήνια και πως, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε η τακτική ήταν μία, να βάλεις το κεφάλι κάτω και να μην τον κοιτάς στα μάτια και προφανώς να μην κάνεις κανένα λάθος για το υπόλοιπο της ημέρας.

«Επικρατούσε μια ατμόσφαιρα διαρκούς έντασης και απογοήτευσης», δηλώνουν στο Rolling Stone. «Είναι αποκαρδιωτικό γιατί είχα όνειρο να γράφω για ένα late night show και μετατράπηκε σε εφιάλτη», εξηγεί ένας από τους πρώην εργαζόμενους της εκπομπής The Tonight Show with Jimmy Fallon.

Με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την πρώτη κυρία Τζιλ σε πασχαλινή εκδήλωση

Παράλληλα, δηλώνουν ότι ήταν «κοινό αστείο» στα παρασκήνια το «θέλω να αυτοκτονήσω», ενώ άλλοι κάνουν περισσότερες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις πως τα καμαρίνια των καλεσμένων είχαν μετατραπεί σε «δωμάτια κλάματος», εκεί όπου κλείνονταν οι εργαζόμενοι για να ξεσπάσουν.

Στο Rolling Stone μίλησαν ανώνυμα περισσότεροι από 30 πρώην και νυν εργαζόμενοι της ομάδας του Τζίμι Φάλον. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για το τεράστιο ταλέντο και τα κωμικά χαρίσματα του παρουσιαστή, όμως κανείς δεν είπε μια καλή κουβέντα για όσα γίνονταν στα παρασκήνια.

Ούτε καν οι αρχισυντάκτες που πέρασαν από την εκπομπή (9 διαφορετικοί μέσα σε 9 χρόνια) δεν είπαν κάτι για να τον υποστηρίξουν ως είθισται στον κόσμο του θεάματος.

Επειδή τα πρόσωπα άλλαζαν διαρκώς στις ηγετικές θέσεις της παραγωγής, αρκετοί από τους υπόλοιπους υπαλλήλους είδαν να επηρεάζεται η ψυχική τους υγεία. Ένας από αυτούς δήλωσε ότι είχε την πρώτη του κρίση πανικού ενώ εργαζόταν εκεί ενώ άλλοι χρειάστηκαν φάρμακα για την ψυχική τους υγεία αλλά και άλλοι που παρατήρησαν ότι από το άγχος τους έπεφταν τα μαλλιά και τους έσπαγαν τα νύχια τους.

Στο Madison Square Garden πανηγυρίζοντας για τους New York Knicks

Η πίεση και ο αλκοολισμός

Θα έλεγε κανείς, βέβαια, πως οι απαιτήσεις σε έναν όμιλο όπως το NBC θα είναι τόσο μεγάλες, που θεωρείται… λογικό να υπάρχει τόση ένταση στην παραγωγή μιας εκπομπής. Ο Jimmy Fallon ξεκίνησε από το Late Night (το οποίο ανέλαβε μετά ο Seth Meyers) και έφτασε να παρουσιάζει το The Tonight Show, μια ιστορική εκπομπή του καναλιού που προβάλλεται αδιάκοπα από το 1954.

Όμως, το επίπεδο των τοξικών συμπεριφορών στα παρασκήνια του The Tonight Show ήταν ασυνήθιστο παρά τις μεγάλες απαιτήσεις, εξηγούν οι ίδιες πηγές στο Rolling Stone. «Οι παραγωγοί ένιωθαν πίεση και τη μετέφεραν σε όλους τους υφιστάμενούς τους. Ένιωθαν αναλώσιμοι και ήξεραν ότι με το παραμικρό λάθος, υπήρχαν γύρω τους “λαγωνικά” του NBC να τους “φάνε” τη δουλειά», υπογραμμίζουν.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι δεκάδες αναφορές στις φήμες ότι ο Τζίμι Φάλον αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού, για τις οποίες ο ίδιος είχε απαντήσει παλαιότερα σε συνέντευξή του πως «δεν θα άντεχε» να πίνει πολύ και να κάνει τη δουλειά του.

Το σίγουρο είναι πως το δημοσίευμα του Rolling Stone έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς στα θεμέλια της εκπομπής The Tonight Show with Jimmy Fallon του NBC. Πίσω από τους λαμπερούς καλεσμένους, από τον Μπαράκ Ομπάμα μέχρι όλους τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και τους γνωστούς τραγουδιστές, υπάρχει ένα άλλο περιβάλλον…

Παρά την ανανέωση του συμβολαίου του Jimmy Fallon με το NBC για την παρουσίαση του The Tonight Show μέχρι το 2026, οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι για τη συνέχεια της παρουσίας του στην καρέκλα του παρουσιαστή. «Πρέπει κάτι να γίνει για τα προφανή προβλήματα που γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν», δηλώνει πρώην εργαζόμενος…

Πηγή: Rolling Stone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top