ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισραηλινά ΜΜΕ: Αναγνώρισε τους υπόπτους η 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Στην δημοσιότητα βίντεο από το ξενοδοχείο

Ισραηλινά ΜΜΕ: Αναγνώρισε τους υπόπτους η 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Στην δημοσιότητα βίντεο από το ξενοδοχείο

Τους φερόμενους βιαστές της αναγνώριζε η 20χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στην Αγία Νάπα, η οποία την περασμένη Κυριακή (3/9) κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ομαδικό βιασμό της από πέντε νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας Ynetnews, η 20χρονη αναγνώρισε τα πέντε πρόσωπα, Ισραηλινής καταγωγής, τους οποίους κατήγγειλε ότι την βίασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη αναγνώρισε μερικούς από τους Ισραηλινούς υπόπτους σε παράταξη που πραγματοποίησε η Αστυνομία και υπέδειξε αυτούς που ισχυρίστηκε ότι της είχαν επιτεθεί σεξουαλικά.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύει και βίντεο μέσα από το ξενοδοχείο, στο οποίο έγινε η καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ισραηλινή εφημερίδα από το ξενοδοχείο:

Υπενθυμίζεται ότι ευρήματα που παραπέμπουν σε κακοποίηση εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 20χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, η 20χρονη φέρει στο σώμα της μώλωπες και κακώσεις.

Περαιτέρω, έχουν παραληφθεί επιχρίσματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης, παραλήφθηκαν για διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων τα ρούχα που φορούσαν οι ύποπτοι κατά την επίδικη μέρα, όπως και τα ρούχα της νεαρής Βρετανίδας καθώς και τα σεντόνια στο δωμάτιο όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 20χρονη, διαπράχθηκε ο βιασμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top