Ισραηλινά ΜΜΕ: Αναγνώρισε τους υπόπτους η 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Στην δημοσιότητα βίντεο από το ξενοδοχείο

Ισραηλινά ΜΜΕ: Αναγνώρισε τους υπόπτους η 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Στην δημοσιότητα βίντεο από το ξενοδοχείο

Τους φερόμενους βιαστές της αναγνώριζε η 20χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στην Αγία Νάπα, η οποία την περασμένη Κυριακή (3/9) κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ομαδικό βιασμό της από πέντε νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας Ynetnews, η 20χρονη αναγνώρισε τα πέντε πρόσωπα, Ισραηλινής καταγωγής, τους οποίους κατήγγειλε ότι την βίασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη αναγνώρισε μερικούς από τους Ισραηλινούς υπόπτους σε παράταξη που πραγματοποίησε η Αστυνομία και υπέδειξε αυτούς που ισχυρίστηκε ότι της είχαν επιτεθεί σεξουαλικά.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύει και βίντεο μέσα από το ξενοδοχείο, στο οποίο έγινε η καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ισραηλινή εφημερίδα από το ξενοδοχείο:

Υπενθυμίζεται ότι ευρήματα που παραπέμπουν σε κακοποίηση εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 20χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, η 20χρονη φέρει στο σώμα της μώλωπες και κακώσεις.

Περαιτέρω, έχουν παραληφθεί επιχρίσματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης, παραλήφθηκαν για διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων τα ρούχα που φορούσαν οι ύποπτοι κατά την επίδικη μέρα, όπως και τα ρούχα της νεαρής Βρετανίδας καθώς και τα σεντόνια στο δωμάτιο όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 20χρονη, διαπράχθηκε ο βιασμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.