ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Πυγμάχοι μετέτρεψαν σε ρινγκ... τη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα τους - Δείτε βίντεο

Λονδίνο: Πυγμάχοι μετέτρεψαν σε ρινγκ... τη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα τους - Δείτε βίντεο

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στο κόκκινο χαλί του Λονδίνου στην Συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Τάισον Φιούρι στη Σαουδική Αραβία καθώς πυγμάχοι ενεπλάκησαν σε καυγά πριν τον αγώνα που θα δώσουν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Φάμπιο Γουόρντλεϊ μπήκε σε καβγά με τον προβλεπόμενο αντίπαλο του βρετανικού τίτλου βαρέων βαρών Ντέιβιντα Αντελέγιε και τους φροντιστές του.

Ένας εξ αυτών έριξε μια γροθιά που βρήκε τον Γουόρντλεϊ στα γυαλιά ηλίου του.

Βίντεο από το περιστατικό κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ξεκάθαρα τον Γουόρντλεϊ να πέφτει στο έδαφος αφού τον έπιασε η ομάδα του Αντελέγιε.

Η συμπλοκή έγινε λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί ο αγώνας μεταξύ των δύο μαχητών.

Μόλις τελείωσε η συμπλοκή ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών WBC Fury και ο πρώην γίγαντας του UFC Francis Ngannou ξεκίνησαν να μιλάνε για τον αγώνα τους για το cross over boxing στο Ριάντ στις 28 Οκτωβρίου.

Και οι δύο επέμειναν ότι αυτός θα είναι ένας γνήσιος αγώνας και όχι η εμπλουτιστική επίδειξη που κάνουν οι ίδιοι που πιστεύουν πολλοί επικριτές.

“Θα είμαι σε φανταστική κατάσταση για έναν πολύ επικίνδυνο αγώνα με τον άνθρωπο που αποκαλούν τον μεγαλύτερο μαχητή σε όλα τα μαχητικά αθλήματα. Γιατί αν με νικήσει ένας μαχητής ΜΜΑ δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να δείξω το πρόσωπό μου δημοσίως’, τονισε ο Fury χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top