Έκρηξη στην Αραδίππου: Συνεργαζόταν με το εργοστάσιο ο 68χρονος Κύπριος που νοσηλεύεται σοβαρά - Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν περισσότερα άτομα

Έκρηξη στην Αραδίππου: Συνεργαζόταν με το εργοστάσιο ο 68χρονος Κύπριος που νοσηλεύεται σοβαρά - Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν περισσότερα άτομα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 07:30 το πρωί της Τετάρτης, σε εργοστάσιο στην Αραδίππου, θέτοντας σε κινητοποίηση της Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 68χρονος Κύπριος που τραυματίστηκε σοβαρά, φαίνεται να συνεργαζόταν με το εργοστάσιο και να βρέθηκε στο σημείο την ώρα της έκρηξης. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δυο αλλοδαπούς τραυματίες, ήταν εργάτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα όχημα που βρισκόταν μπροστά από το σημείο της έκρηξης, ανέκοψε τα θραύσματα με αποτέλεσμα να αποφευχθεί ο τραυματισμός περισσότερων ατόμων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Αραδίππου - Τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι, από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα, ένας Κύπριος 68 ετών και δυο αλλοδαποί, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Να αναφέρουμε ότι, οι δύο αλλοδαποί φαίνεται να έχουν πιο ελαφρά τραύματα, ενώ ο Κύπριος είναι πιο σοβαρά.

Δείτε φωτογραφίες από την σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.