Κύπρια νεαρή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το bullying που δέχθηκε και η επίσκεψη σε ψυχολόγο στα 14 της!

Κύπρια νεαρή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το bullying που δέχθηκε και η επίσκεψη σε ψυχολόγο στα 14 της!

«Πιστεύω πως οτιδήποτε είναι κάπως διαφορετικό προκαλεί την προσοχή των άλλων περισσότερο από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με οποιοδήποτε τρόπο

Η Κατερίνα Καμπανέλη, η παίκτρια του που έφτασε στον τελικό με την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και κατέκτησε την τέταρτη θέση, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πήγε σε ψυχολόγο στα 14 της και μίλησε για το bullying που δέχθηκε στα σχολικά της χρόνια.

«Πιστεύω πως οτιδήποτε είναι κάπως διαφορετικό προκαλεί την προσοχή των άλλων περισσότερο από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Κι εγώ λοιπόν σε αυτή την κατηγορία ανήκα, του λίγο διαφορετικού», είπε στο περιοδικό «Eγώ Weekly», η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια.

Όταν τη ρωτούν αν απευθύνθηκε σε ψυχολόγο, απαντά: «Τότε δεν το είχα κάνει. Πήγα μία φορά, όταν ήμουν δεκατεσσάρων, περισσότερο από περιέργεια. Ήθελα να δω πώς είναι. Κανείς άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλο, όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας. Απλά, κάποιοι διστάζουν να βγάλουν προς τα έξω τη διαφορετικότητά τους, ενώ άλλοι το κάνουν πιο εύκολα» και καταλήγει: «Τώρα πια, έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου»!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE