Αηδία! Αυτό είναι πρώτο χασάπικο που πουλάει ανθρώπινα μέλη (εικόνες)

Αηδία! Αυτό είναι πρώτο χασάπικο που πουλάει ανθρώπινα μέλη (εικόνες)

Κομμάτια ανθρώπινου κρέατος σε προσφορά βγήκαν στην γνωστή Λονδρέζικη κρεαταγορά Smithfield από το χασάπικο Wesker & Son που προσφέρει -σύμφωνα με την ιστοσελίδα του- «φρέσκο κρέας από το 1966».

Όλα αυτά στα πλαίσια του «μακάβριου» προμότιον του Resident Evil 6 που οδήγησε στην δημιουργία αυτού του φρικιαστικού κρεοπωλείου.


Εντός του οι φαν του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού είχαν την δυνατότητα να παίξουν πρώτοι την νέα έκδοση του παιχνιδιού.

Ενώ παράλληλα μπορούσαν να αγοράσουν μπριζόλες, παιδάκια, δάχτυλα και οτιδήποτε άλλο ανθρώπινο μέλος τους «άνοιγε την όρεξη».

Είτε από τους δίσκους με τα ήδη κομμένα μέλη, είτε από ένα ολόκληρο ανθρώπινο σώμα που ήταν διαθέσιμο για τεμαχισμό.



Όλα τα ανθρώπινα μέλη ήταν φτιαγμένα από κρέας και τα έσοδα από την πώλησή τους διατέθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση Limbless Association που βοηθά ανθρώπους που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό.

Πηγή:iefimerida.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE