Ώρες αγωνίας για τον Τομ Χανκς – Αγνοείται ο γιος του [εικόνες]

Ώρες αγωνίας για τον Τομ Χανκς – Αγνοείται ο γιος του [εικόνες]

Δύσκολες ώρες περνάει ο Τομ Χανκς και η οικογένειά του, καθώς ο γιος του Chet Haze αγνοείται εδώ και ένα μήνα.

Δημοσίευμα του περιοδικού Star, σημειώνει πως ο νεαρός δεν έχει επικοινωνήσει με κάνεναν τον τελευταίο μήνα και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από τις 23 Ιουλίου, όταν και έκανε το τελευταίο του ποστ στο Instagram.

Ο ηθοποιός φέρεται να έχει προσλάβει μια ομάδα ερευνητών για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Τα μέχρι στιγμής εντοπίζουν το κινητό του Chet στο Barstow, μια ερημική πόλη της California, η οποία θεωρείται ως η πρωτεύουσα των ναρκωτικών της Δυτικής Αμερικής. Το πρόβλημα του νεαρού με τα ναρκωτικά είναι ευρέως γνωστό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE