ΓΓ ΟΗΕ προς Ευρώπη: Ενεργήστε με ανθρωπιά στο μεταναστευτικό

ΓΓ ΟΗΕ προς Ευρώπη: Ενεργήστε με ανθρωπιά στο μεταναστευτικό

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπάν Κι Μούν κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν περισσότερα για αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και να ενεργούν με ανθρωπιά.

Ανακοινώνοντας τη διεξαγωγή Συνόδου για το ζήτημα της μετανάστευσης στις 30 Σεπτεμβρίου, ο κύριος Μπάν εξέφρασε τρόμο και θλίψη για το θάνατο τόσων μεταναστών.

Απηύθυνε επίσης έκκληση στις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις να αναπτύξουν νόμιμα και ασφαλή κανάλια μετανάστευσης και να εκτελούν με ανθρωπιά, συμπόνια και σεβασμό τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Κατά την εξέταση αιτημάτων χορήγησης ασύλου, κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας, δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις με βάση τη θρησκεία ή την καταγωγή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE