ΓΓ ΟΗΕ προς Ευρώπη: Ενεργήστε με ανθρωπιά στο μεταναστευτικό

ΓΓ ΟΗΕ προς Ευρώπη: Ενεργήστε με ανθρωπιά στο μεταναστευτικό

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπάν Κι Μούν κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν περισσότερα για αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και να ενεργούν με ανθρωπιά.

Ανακοινώνοντας τη διεξαγωγή Συνόδου για το ζήτημα της μετανάστευσης στις 30 Σεπτεμβρίου, ο κύριος Μπάν εξέφρασε τρόμο και θλίψη για το θάνατο τόσων μεταναστών.

Απηύθυνε επίσης έκκληση στις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις να αναπτύξουν νόμιμα και ασφαλή κανάλια μετανάστευσης και να εκτελούν με ανθρωπιά, συμπόνια και σεβασμό τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Κατά την εξέταση αιτημάτων χορήγησης ασύλου, κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας, δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις με βάση τη θρησκεία ή την καταγωγή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE