Ενώπιον Δικαστηρίου οι έξι συλληφθέντες πριν από το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Ενώπιον Δικαστηρίου οι έξι συλληφθέντες πριν από το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εναντίον τους καταχωρήθηκαν ποινικές υποθέσεις, οδηγήθηκαν σήμερα τα έξι πρόσωπα, που συνέλαβε χθες η Αστυνομία πριν από τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων στο ΓΣΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως οι έξι αφεθούν ελεύθεροι, μέχρι την έναρξη εκδίκασης των υποθέσεων, οι οποίες ορίστηκαν σε διάφορες ημερομηνίες, μεταξύ τέλους Σεπτεμβρίου 2023 και αρχές Νοεμβρίου 2023.

Επίσης, το Δικαστήριο διέταξε τον αποκλεισμό τους από τα γήπεδα, μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι συνελήφθησαν χθες κατά την προσέλευση των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αφού σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, εκρηκτικές ύλες και μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE