Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Μία διεκδίκηση της μπάλας από τους Αχείμαστο και Γκόγκα, οδήγησε σε άτσαλη πτώση του πρώτου στον αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να χάσει μάλιστα και τις αισθήσεις του. Ο διαιτητής του αγώνα, Αργύρης Κατσίνης, έσπευσε όμως στο σημείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή, μαζί και με τους γιατρούς της ομάδας.
Έχοντας τραυματιστεί και στη μύτη, ο ποδοσφαιριστής του Ελλοπιακού δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά ο διαιτητής επανέφερε τη γλώσσα του και του επέτρεψε να συνέλθει άμεσα και να φύγει όρθιος από το γήπεδο.
Ο ποδοσφαιριστής είναι μάλιστα πλέον καλά στην υγεία του, ενώ η ομάδα του πανηγύρισε στη συνέχεια τη νίκη με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στη Γ’ Εθνική.
Πηγή: newsit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




