Τσάμπιονς Λιγκ: Μυθικό φινάλε στη Ρώμη, πεντάστερη Μπάρτσα, με το δεξί Παρί και Σίτι - Αποτελέσματα

Τσάμπιονς Λιγκ: Μυθικό φινάλε στη Ρώμη, πεντάστερη Μπάρτσα, με το δεξί Παρί και Σίτι - Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δραματικό φινάλε στη Ρώμη με γκολ του τερματοφύλακα της Λάτσιο, Προβεντέλ στο 90+5' ενώ με το δεξί ξεκίνησε Μπαρτσελόνα, Παρί και Σίτι.

Στον 5ο όμιλο είχαμε απίστευτο φινάλε στη Ρώμη με την Ατλέτικο να προηγείται με τον Μπάριος από το 29' όμως η Λάτσιο ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+5' με τον τερματοφύλακα της, Προβεντέλ, ενώ η Φέγενορντ επικράτησε με 2-0 της Σέλτικ των 9 παικτών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE