Καρέ-καρέ η αεροδιακομιδή γυναίκας από πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου - Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ η αεροδιακομιδή γυναίκας από πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου - Δείτε βίντεο

Στη δημοσιότητα έδωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας βίντεο στο οποίο καταγράφεται η προσπάθεια αεροδιακομιδής γυναίκας από επιβατικό πλοίο δυτικά της Κύπρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Υπενθυμίζεται πως, χθες Τρίτη (19/9) και ώρα 15:55, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς 62 ετών, η οποία επέβαινε στο υπό σημαία Μάλτας επιβατικό πλοίο "Evrima" και ενώ αυτό έπλεε 110ΝΜ δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Όπως είχε ανακοινώσει το ΚΣΕΔ, για την εκτέλεση της αποστολής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, ενώ η ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 19:00 στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Δείτε το βίντεο με την αεροδιακομιδή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.