Καρέ-καρέ η αεροδιακομιδή γυναίκας από πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου - Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ η αεροδιακομιδή γυναίκας από πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου - Δείτε βίντεο

Στη δημοσιότητα έδωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας βίντεο στο οποίο καταγράφεται η προσπάθεια αεροδιακομιδής γυναίκας από επιβατικό πλοίο δυτικά της Κύπρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Υπενθυμίζεται πως, χθες Τρίτη (19/9) και ώρα 15:55, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς 62 ετών, η οποία επέβαινε στο υπό σημαία Μάλτας επιβατικό πλοίο "Evrima" και ενώ αυτό έπλεε 110ΝΜ δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Όπως είχε ανακοινώσει το ΚΣΕΔ, για την εκτέλεση της αποστολής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, ενώ η ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 19:00 στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Δείτε το βίντεο με την αεροδιακομιδή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE