Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας - Την μετέφεραν από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο - Δείτε εικόνες

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας - Την μετέφεραν από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο - Δείτε εικόνες

Το ΚΣΕΔ ανακοινώνει ότι, στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:55, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς 62 ετών, η οποία επέβαινε στο υπό σημαία Μάλτας επιβατικό πλοίο "Evrima" και ενώ αυτό έπλεε 110ΝΜ δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Για την εκτέλεση της αποστολής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 19:00 στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Δείτε εικόνες από την διάσωση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE