Ωρωπό: Στο «φως» απίστευτη θηριωδία – Σκύλος έπεσε θύμα βιασμού

Ωρωπό: Στο «φως» απίστευτη θηριωδία – Σκύλος έπεσε θύμα βιασμού

Αποτρόπαιο περιστατικό κτηνοβασίας αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (20.9.2023), με θύμα έναν σκύλο από τον Ωρωπό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον μετέφερε σε κτηνιατρικό κέντρο στον Ωρωπό για εξετάσεις.

Ο κτηνίατρος, κατά τη διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στον σκύλο, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με αποτέλεσμα το ζώο να μεταφερθεί σε έτερο κτηνιατρικό κέντρο στη Χαλκίδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Στο στομάχι του σκύλου εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ζώο είχε πέσει θύμα βιασμού.

Άμεσα για την περίπτωση ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκίδας. Μετά από ένταλμα σύλληψης, αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου η ιδιοκτήτρια ώστε να συλληφθεί.

Το eviathema.gr, που έκανε το ρεπορτάζ, σημειώνει ότι, σύμφωνα με την νομοθεσία, για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά, το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE