Ξάφρισε την καφετέρια που εργαζόταν στη Λεμεσό και προσπάθησε να διαφύγει - Την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Ξάφρισε την καφετέρια που εργαζόταν στη Λεμεσό και προσπάθησε να διαφύγει - Την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό συνελήφθη 25χρονη, η οποία καταζητείτο ως ύποπτη για την κλοπή 15.500 ευρώ από καφετέρια όπου εργαζόταν, στη Λεμεσό.

Την καταγγελία έκανε χθες 38χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας, σύμφωνα με τον οποίον, υπάλληλος που εργοδοτούσε από τον περασμένο Ιανουάριο, φέρεται να έκλεψε, σε διαφορετικές περιπτώσεις, εισπράξεις ύψους 15.500 ευρώ.

Εναντίον της 25χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία της τοποθετήθηκαν στο stop list, ενώ εντοπίστηκε χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από όπου θα αναχωρούσε για το εξωτερικό.

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενη προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.