Ελλάδα: Χειροπέδες σε 64χρονο για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό στη σύντροφό του

Ελλάδα: Χειροπέδες σε 64χρονο για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό στη σύντροφό του

Ένας 65χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Ζακύνθου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, σε βάρος της 64χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 64χρονη γυναίκα, επίσης από την Αλβανία, το απόγευμα της Τρίτης στα Γερακαρία, κατήγγειλε ότι ο 65χρονος της επιτέθηκε και την χτύπησε.

Μετά την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, αρχικά μόνο για τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

Η 64χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την επομένη το πρωί, η 64χρονη κατήγγειλε και την απόπειρα βιασμού η οποία και προστέθηκε στις κατηγορίες εναντίον του 65χρονου.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE