Τιμούρ - Εθνική: ΟΚ το καταλάβαμε, αυτοί είμαστε! Η κριτική και το μεγάλο ερώτημα

Τιμούρ - Εθνική: ΟΚ το καταλάβαμε, αυτοί είμαστε! Η κριτική και το μεγάλο ερώτημα

Συνάντηση και συζήτηση με τα ΜΜΕ για την Εθνική ομάδα πραγματοποίησε η ΚΟΠ και ο Τιμούρ Κετσπάγια όμως δεν... γίναμε σοφότεροι.

Η κακή εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα της Εθνικής έφεραν πολλή μουρμούρα και γκρίνια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Τιμούρ Κετσπάγια να γίνεται δέκτης σκληρής κριτικής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.