Δύο μήνες στο κελί 40χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος

Δύο μήνες στο κελί 40χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 40χρονου για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο 40χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εκτός της δίμηνης ποινής φυλάκισης το Δικαστήριο επέβαλε στον 40χρονο, 6 βαθμούς ποινής και πεντάμηνη στέρηση της άδειας οδήγησης.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 6 Ιανουαρίου στην Πάφο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE