Πιάστηκε στην κάμερα: Παρουσιαστής ειδήσεων έκανε απαράδεκτη κίνηση κάτω από το τραπέζι βλέποντας την ρεπόρτερ για τα οικονομικά (vid)

Πιάστηκε στην κάμερα: Παρουσιαστής ειδήσεων έκανε απαράδεκτη κίνηση κάτω από το τραπέζι βλέποντας την ρεπόρτερ για τα οικονομικά (vid)

Χυδαία και απαράδεκτη κίνηση πιάστηκε να κάνει ένας παρουσιαστής ειδήσεων σε λατινόφωνη χώρα, την ώρα που η εντυπωσιακή ρεπόρτερ για τα οικονομικά νέα και το χρηματιστήριο παρουσίαζε τις ειδήσεις της ημέρας.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο X (πρώην Twitter), χωρίς να αναγράφεται ημερομηνία ή στο τηλεοπτικό δίκτυο ποιας χώρας συνέβη, μια πληθωρική κοπέλα λέει τα οικονομικά νέα της ημέρας, αν κρίνει κανείς από τους αριθμούς που έχει στην οθόνη, και τη στιγμή που τελειώνει, ακούγεται να λέει κάτι σαν «ας επιστρέψουμε σε σένα», αναφερόμενη στον κεντρικό παρουσιαστή.

Η κάμερα αλλάζει απότομα πλάνο και από την ρεπόρτερ μεταφέρεται στο τραπέζι, όπου ο παρουσιαστής ειδήσεων είχε τοποθετήσει το χέρι του κάτω από το τραπέζι και το σηκώνει απότομα πάνω, δείγμα του ότι έκανε κάτι που δεν έπρεπε να φανεί στην κάμερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE