ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (23/9), έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει, σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 7:40 μ.μ. της Παρασκευής (23/9) έχασε τη ζωή του ο Αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου, του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, καθώς επίσης και δεύτερο πρόσωπο, του οποίου τα στοιχεία ακόμη παραμένουν άγνωστα.

Συγκεκριμένα μετά από πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Ναπας - Ριζοελιας, μετέβησαν στο σημείο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών.

Όταν το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο, ο αστυφύλακας Πέτρος Ελευθεριου στάθμευσε το περιπολικό στην λωρίδα ασφαλείας και στην προσπάθειά του να το απομακρύνει εκτός του δρόμου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται και οι δύο παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα με οδηγό 45χρονο.

Και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Τα αίτια διερευνώνται από την Τροχαία Αρχηγείου και Λάρνακας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top