Επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη και συγκάλεσε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Πότε θα γίνει

Επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη και συγκάλεσε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Πότε θα γίνει

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε με την επιστροφή του στην Κύπρο από την Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένεται να ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών, καθώς και για τις προσπάθειες Ειδικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.