ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Elias: Κάνει στροφή προς Κύπρο; - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Κακοκαιρία Elias: Κάνει στροφή προς Κύπρο; - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Η επέλαση της νέα κακοκαιρίας Elias ξεκινάει από σήμερα στην Ελλάδα και αναμένεται να φέρει έντονα φαινόμενα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline προγνώστης της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, «δεν θα μας επηρεάσει καθόλου η κακοκαιρία αυτή»

Όσο αφορά τη θερμοκρασία, σύμφωνα με όσα δήλωσε, «αναμένεται να αρχίσει μία σταδιακή πτώση από αύριο, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα είμαστε κοντά στις μέσες για την εποχή θερμοκρασίες, περίπου 32 βαθμούς»

«Δεν φαίνεται ότι θα έχουμε ξανά άνοδο στη θερμοκρασία. Από τους 38 βαθμούς που έχουμε τώρα, θα πέσουμε στους 32 μέχρι το τέλος της εβδομάδας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί οι καιρικές συνθήκες παρατείνονται εκτός της εποχής τους, ο προγνώστης επισήμανε ότι «αυτό είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. Παρατείνεται το καλοκαίρι και έχουμε πιο θερμούς χειμώνες»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top