Κακοκαιρία Elias: Κάνει στροφή προς Κύπρο; - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Κακοκαιρία Elias: Κάνει στροφή προς Κύπρο; - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Η επέλαση της νέα κακοκαιρίας Elias ξεκινάει από σήμερα στην Ελλάδα και αναμένεται να φέρει έντονα φαινόμενα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline προγνώστης της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, «δεν θα μας επηρεάσει καθόλου η κακοκαιρία αυτή»

Όσο αφορά τη θερμοκρασία, σύμφωνα με όσα δήλωσε, «αναμένεται να αρχίσει μία σταδιακή πτώση από αύριο, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα είμαστε κοντά στις μέσες για την εποχή θερμοκρασίες, περίπου 32 βαθμούς»

«Δεν φαίνεται ότι θα έχουμε ξανά άνοδο στη θερμοκρασία. Από τους 38 βαθμούς που έχουμε τώρα, θα πέσουμε στους 32 μέχρι το τέλος της εβδομάδας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί οι καιρικές συνθήκες παρατείνονται εκτός της εποχής τους, ο προγνώστης επισήμανε ότι «αυτό είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. Παρατείνεται το καλοκαίρι και έχουμε πιο θερμούς χειμώνες»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE