Ώρα αποφάσεων για Χλώρακα – Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος

Ώρα αποφάσεων για Χλώρακα – Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος

Σήκωσε μανίκια κι άρχισε να κλείνει μία-μία τις εκκρεμότητες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος, κι όπως είχε γράψει σε χθεσινό του ρεπορτάζ το ThemaOnline, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα πάρει τις αποφάσεις του στη βάση των διαπιστώσεων που καταγράφονται στις εκθέσεις γεγονότων για τα επεισόδια τόσο στη Λεμεσό όσο και την Χλώρακα.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν οι αποφάσεις αυτές θα επεκταθούν και σε πολιτικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE