Ώρα αποφάσεων για Χλώρακα – Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος

Ώρα αποφάσεων για Χλώρακα – Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος

Σήκωσε μανίκια κι άρχισε να κλείνει μία-μία τις εκκρεμότητες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος, κι όπως είχε γράψει σε χθεσινό του ρεπορτάζ το ThemaOnline, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα πάρει τις αποφάσεις του στη βάση των διαπιστώσεων που καταγράφονται στις εκθέσεις γεγονότων για τα επεισόδια τόσο στη Λεμεσό όσο και την Χλώρακα.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν οι αποφάσεις αυτές θα επεκταθούν και σε πολιτικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE