Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο με εγκύκλιο του προσκαλεί διάφορους φορείς σε σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου… 1821.

Το γεγονός ανέδειξε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύει «πυρά» κατά του Υπουργείου Παιδείας, δημοσιεύοντας και φωτογραφία της εγκυκλίου.

Όπως γράφει, «Ως Έλληνας της Κύπρου, από όλους τους αποδέχτες της πιο κάτω εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, λυπάμαι ιδιαίτερα τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ. Ο άνθρωπος θα διερωτάται σε ποιο τόπο ήρθε, μαζί με τους άνδρες του, για να πολεμήσει για την ελευθερία του».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE