Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο με εγκύκλιο του προσκαλεί διάφορους φορείς σε σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου… 1821.

Το γεγονός ανέδειξε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύει «πυρά» κατά του Υπουργείου Παιδείας, δημοσιεύοντας και φωτογραφία της εγκυκλίου.

Όπως γράφει, «Ως Έλληνας της Κύπρου, από όλους τους αποδέχτες της πιο κάτω εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, λυπάμαι ιδιαίτερα τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ. Ο άνθρωπος θα διερωτάται σε ποιο τόπο ήρθε, μαζί με τους άνδρες του, για να πολεμήσει για την ελευθερία του».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE