Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Τεράστια γκάφα Υπ. Παιδείας – Συγκάλεσε σύσκεψη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου… 1821 – «Πυρά» Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο με εγκύκλιο του προσκαλεί διάφορους φορείς σε σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου… 1821.

Το γεγονός ανέδειξε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρης Ταλιαδώρος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύει «πυρά» κατά του Υπουργείου Παιδείας, δημοσιεύοντας και φωτογραφία της εγκυκλίου.

Όπως γράφει, «Ως Έλληνας της Κύπρου, από όλους τους αποδέχτες της πιο κάτω εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, λυπάμαι ιδιαίτερα τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ. Ο άνθρωπος θα διερωτάται σε ποιο τόπο ήρθε, μαζί με τους άνδρες του, για να πολεμήσει για την ελευθερία του».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.