Τραγωδία στην Αυστραλία - ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε παιδί σε πάρκινγκ

Τραγωδία στην Αυστραλία - ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε παιδί σε πάρκινγκ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα παιδί που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μέσα σε χώρο στάθμευσης στα ανατολικά της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Το ιατρικό προσωπικό που έσπευσε στο σημείο προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν δυνατόν για να σώσει το παιδί, ωστόσο, ήταν ήδη αργά. Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το συμβάν, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Η τραγωδία αυτή σημειώνεται λίγες μέρες αφότου δύο νεαρά αδέρφια χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο ενώ έπαιζαν σε ένα δρόμο στη Μελβούρνη.

Τα αδέρφια Burak και Huseyin Pek, ηλικίας τριών και οκτώ ετών, έπαιζαν ποδόσφαιρο σε έναν δρόμο πίσω από το σπίτι των παππούδων τους στο Braybrook όταν χτυπήθηκαν από ένα ΙΧ που φέρεται να οδηγούσε ένας άνδρας χωρίς άδεια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE